Sweden Jobs

Hur man nätverkar online

Dessa tips hjälper dig. Det är mycket troligt att du träffar tusentals människor genom ditt jobb eller dina vänner, men det betyder inte nödvändigtvis att du kan knyta bra kontakter och bygga relationer med dem. Här är de bästa sätten att få ut det mesta av dina internetanslutningar.

Arbetsgivare anställer inte alltid personen med bäst CV och kvalifikationer

Det finns tusentals jobb och arbetsgivare som letar efter rätt person för jobbet. Arbetsgivare har ofta ögonen på en kandidat som har ett perfekt CV och perfekt kompetensuppsättning. Men i verkligheten anställs de flesta inte enbart för sitt CV. Både företagsägare och personalchefer säger att de fokuserar mycket tid på att lära sig om.

Nå ut till alla du känner

Det är lätt att säga att du har vänner, men det är verkligen bra att se till att de fortfarande är din vän. Även om de verkar upptagna eller har många saker på gång i sina liv. Vänner som du kan dela saker från ditt liv med, göra planer och ha ett skratt kan komma in och ut ur ditt liv, men det finns inget som de vänner du gör själv. Var inte rädd för att fråga dem om de vill göra något, och ställ ut dig själv. Gör en lista över dina nära vänner som du kan lita på.

Bli involverad

När du lägger till fler kontakter kommer ditt nyhetsflöde på sociala medier att växa.

Men vad händer om du ville omorganisera dina inlägg efter intressen eller baserat på tiden på dygnet? Hur skulle du veta vilka av dina sociala medier du borde läsa? Låt oss ta en titt på hur du skapar anpassade varningar för Facebook och Twitter som hjälper dig att skapa ett flöde som är anpassat efter dina sociala mediers behov och intressen.

Berätta för folk om dina passioner.

Värd Meetups. Engagera dig i ditt community och hjälp till att organisera möten, beroende på området där du befinner dig. Dela ditt eget produktinnehåll. Du kommer att bli förvånad över vad användarna är mest intresserade av. Gör videor. De är enkla att göra och du kommer att kunna visa upp dina färdigheter. Var aktiv på sociala medier. Varje socialt nätverk har sina egna nyanser och var och en har sin egen användning. Men om du vill få kontakt med kunder, investerare och framtida kunder måste du vara aktiv i alla nätverk. Det inkluderar Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Pinterest och till och med YouTube!

Facebook kopplar dig till vänner och de vänner som är anslutna till vänner är anslutna till vänner. Jag kan fortsätta med exempel och uppmuntra dig att använda det som ett nätverksverktyg för att förbättra din relation med andra. Poängen med detta är att komma ihåg att ditt vänskapsnätverk kan göra en positiv skillnad i andras liv och att ringeffekten är enorm.

  • Dela detta inlägg